Ljubezen je v zraku, in mi jo bomo malce podelili s še eno luštno nagradno igro za VALENTINOVO:)

NAGRADICE:

Prva nagrada: darilni bon za enkratni obisk Barbarelline delavnice v vrednosti 87 eur. Lahko pa v tej vrednosti izkoristite katerikoli izdelek v Barbarellini spletni trgovini.

Druga nagrada: komplet najbolj okusnih presnih čokolad na svetu Planet Bio

Tretja nagrada: tortni pekač s premičnim dnom na spletni trgovini Barbarella

NAVODILA ZA NAGRADNO IGRO:

Udeleženci nagradne igre morajo biti Barbarellini oboževalci na spletni strani Facebook (to lahko postanete s klikom na link in potem s klikom všeč mi je). Facebook stran priporočite ČIM VEČIM prijateljem.

Na naš e-mail naslov: info@barbarella.si ali na našo facebook stran  nam sporočite, koliko prijateljem ste nas priporočili in nam pošljite kakšen preprost, simpatični Valentinov veganski recept ( zelo radi imamo smoothije, sladice, čokolado in…čokolado:):). Najbolj simpatični valentinov recept bomo nagradili s prvo nagrado in podarili tudi dve tolažilni nagradi.

Nagradna igra se prične 2.2. in traja do 15.2. Nagrajence bomo izbrali na podlagi poslanega recepta in tudi po številu pripeljanih NOVIH  oboževalcev. Nagrajence bomo objavili na našem Facebook profilu in osebno preko elektronske pošte!

Veselimo se vaših receptov 🙂

**Nagradno igro organizira lastnik spletne strani SC PROJEKT, Simon Cerkvenik s.p. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi prebivalci Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju SC PROJEKT, Simon Cerkvenik s.p. in prav tako ne morejo sodelovati njihovi sorodniki. Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom. Nagrajenec ne more prejeti nagrade v denarni vrednosti in ne more prenesti nagrade na tretjo osebo. V kolikor se nagrajenec ne odzove na sporočilo, da je prejel nagradno igro, v času štirinajstih dni, bo ponudnik nagradne igre ponovno določil novega nagrajenca. Nagradna igra prične 2.2.2011. in traja do 15.2.2011 do 24.00 ure. Po pretečenem času, bo ponudnik nagrajence objavil na svojem Facebook profilu, prav tako jih bo obvestil preko elektronske pošte. Morebitno akontacijo dohodnine bo plačal ponudnik nagradne igre.