DESIGNER SERIJA

Z enostavnim in elegantnim upravljanjem na osvetljenem zaslonu na dotik boste hitro upravljali z različnimi ikonami za mešalne cikle. Upravljalna enota se osvetli z vsakim vašim dotikom,  prav tako se enostavno ugasne in ker je njena površina gladka/ravna, omogoča enostavno čiščenje.

CLASSIC SERIJA

Blendtec Classic 575 je klasični Blendtec-ov aparat, oziroma naslednik znanega Home Blender (HP3A) aparata, z izjemno močjo in   raznovrstnostjo uporabe. S pomočjo že programiranih mešalnih ciklov omogoča enostavno pripravo smoothie-jev, sals, vročih juhic, kremnih sladic.

PROFESSIONAL SERIJA 800

Novi Blendtec Professional 800 Blender je najmočnejši in najtišji mešalnik na svetu. Napredno protihrupno ohišje omogoča mešanje na ravni hrupa normalnega pogovora. Ta mešalnik je najnovejši vrhunski izdelek podjetja Blendtec, ki sedaj omogoča, da vaš mešalnik, postavite v ospredje kjerkoli želite brez bojazni, da boste prestrašili goste z hrupom. Najbolj primeren je za ljudi ki jim je pomembno da imajo najboljši aparat, ki hkrati deluje neverjetno tiho.

STEALTH 875

Najtišji gostinski blender na tržišcu

Za edinstveno kakovost, moč in funkcionalnost, vam ni treba iskati dlje. od našega Stealth 875 aparata, ki si je prizlužil že mnogo nagrad. Nastavljivi programi in upravljanje na dotik se družijo z inovativno Stealth tehnologijo in vodilno pogonsko močjo na tržišču. Rezultat je najbolj dovršen in razvit komercialni blender na svetu.
2 LETNA GARANCIJA

Stealth tehnologija

Stealth 875 vključuje elegantno ohišje in različne inovacije za ublažitev hrupa in optimalno delovanje. To omogoča nižjo stopnjo hrupa, ki je primerljiva s hrupom med normalnim pogovorom, ne da bi za to trpela moč, po kateri slovi Blendtec. Dokaz, da imate lahko najvišjo možno moč brez nadležnega močnega hrupa!

Nastavljivi vnaprej pripravljeni programi

Stealth 875 je že opremljen z 42 vnaprej pripravljenimi programi in USB vhodom. Za še večjo prijaznost uporabniku lahko  stranke ustvarjajo lastne programe s spletnim BlendWizard programom, ki omogoča ustvarjanje neomejenih ciklov – kar 14 jih lahko prenesete in shranite tudi na blender.

Visoko razvita dizajn in tehnologija

Stealth 875 se lahko pohvali z edinstvenim inovativnim dizajnom in visoko funkcionalnostjo, ki ustvarjata edinstveno uporabniško izkušnjo. Ročni upravljalnik hitrosti z 11 stopnjami omogoča precizno upravljanje, funkcija Pulse pa poskrbi za naval moči. Na voljo je tudi model, ki se ga lahko vgradi pod pult.

CONNOISSEUR 825

Velika moč, Majhen hrup

Connoisseur 825 nudi eno največjih moči v industriji blenderjev, dopolnjeno s fantastičnimi opcijami za večjo hitrost, konsistenco in kakovost vsakega novega naročila.

Vzdržljiv motor z visoko hitrostjo

Odličen za lokale z velikim številom naročil, saj je Connoisseur 825 ustvarjen z mislijo na vzdržljivost. Močan motor s 3,8 konjskimi močmi lahko v gladek napitek zmelje tudi najtrše sestavine, kot so led in zmrznjeno sadje – ne da bi bil pri tem hrupen.

Nastavljivi vnaprej pripravljeni programi

Connoisseur 825 vključuje 30 vnaprej nastavljenih programov, s katerimi bodo vaši recepti vedno popolni. Našo spletno orodje, ki ga lahko download-ate, omogoča uporabniku veliko število posebej pripravljenih receptov – 6 jih lahko shranite v blender. Vsak cikel se zaključi avtomatsko, kar razbremeni uporabnika in mu omogoči hkratno opravljanje drugih nalog.

Protihrupno ohišje

Idealno za lokale in restavracije, kjer si želite tišjega vzdušja. Protihrupno ohišje prispeva k ustvarjanju tihe in mirne atmosfere.