KAJ DELA BLENDTEC BLENDERJE NAJBOLJŠE?

Blendtec blenderji so zgrajeni po najvišjih komercialnih standardih in so brez dvoma najbolj napredni blenderji, kar jih lahko kupite.

Tu je 5 stvari, ki Blendtec blenderje ločijo od ostalih:

ZA ČIŠČENJE ENOSTAVNA POSODA

POSKRBI ZA POPOLNOMA GLADKO MEŠANICO, VSAKIČ ZNOVA.

Patentirani dizajn naše petstranske posode samodejno vleče sestavine proti rezilom, kar je rezultat edinstvene kvadratne oblike, ki prekine tok mešanja. V primeru okrogle posode bi se sestavine vrtele v krogu, pri Blendtec posodi pa trčijo ob ravne stene posode. Sila nato sadje, led in karkoli drugega, kar je v mešanici, dvigne navzgor ob stenah posode. Ko sestavine dosežejo vrh mešanice, se obrnejo in ponovno potujejo navzdol, naravnost med delujoča rezila. Nobene potrebe po tamper palici!

TRPEŽNO & VARNO REZILO

MOČNEJŠE. VARNEJŠE.

Blendtec rezila so izdelana iz hladno kovanega jekla in so do 80 % debelejša in 10-krat močnejša od rezil ostalih blenderjev. Njihovi robovi so topi, ne ostri. Zakaj? Pri rezilu, ki se vrti s skoraj 500 km na uro, ostrina sploh ni pomembna. Led, zamrznjeno sadje in druge trde sestavine skrhajo ostra rezila, naša topa rezila pa lahko v prah spremenijo dobesedno karkoli. Pa še popolnoma varna so za čiščenje.

ENOSTAVNA NADZORNA PLOŠČA NA DOTIK

MODEREN NADZOR Z DOTIKOM, KI OMOGOČA BREZSKRBNO MEŠANJE..

Blendtec blenderji vključujejo moderno nadzorno ploščo na dotik – ne le, da izgleda odlično, olajša tudi vse postopke, od mešanja do čiščenja. Nič več čuvanja in čepenja ob blenderju, dokler ne opravi svoje naloge – popolne mešanice lahko zdaj ustvarite z enim samim dotikom. Zaradi ploščatega in gladkega dizajna je plošča enostavna tudi za čiščenje.

NEUNIČLJIV POGONSKI VTIČNIK

ZAMENJAVA NE BO POTREBNA NIKOLI.

Pogonski vtičnik poganja rezila in prenaša moč iz motorja na rezila. Če imamo opraviti s tako močnim blenderjem, kot je Blendtec, mora biti ta del aparata vzdržljiv. Namesto da bi se pri poganjanju rezil zanašali na slabše plastične dele, se lahko vsi Blendtec blenderji pohvalijo s kovinskim pogonskim elementom. Nikoli se ne iztakne ali pokvari, zato lahko težavne naloge z njim opravljate leto za letom.

ULTRA HITER MOTOR

PRIPRAVLJEN NA VSAKO NALOGO.

Blendtec blenderji vsebujejo najmočnejše motorje na tržišču, ki vam nudijo enako moč in kakovost kot bi jo našli v svojem najljubšem smoothie lokalu ali vrhunski restavraciji. Naši motorji so kos tudi najzahtevnejšim sestavinam, kot so led, zamrznjeno sadje in surova zelenjava – vse to spremenijo v popolnoma gladko mešanico, ne da bi trenili z očesom.