ZAKAJ IZBRATI PRAV BLENDTEC

NEKAJ STVARI, KI LOČIJO BLENDTEC OD OSTALIH APARATOV NA TRŽIŠČU

45 let nazaj se je v Kaliforniji pokvaril blender. Tragičen konec poročnega darila je v Tomu Dickinsonu vzbudil njegovo raziskovalno žilico. Strojnem izumitelju (in večnem pustolovcu) so se vzbudili občutki frustracije in fascinacije obenem. Začela se je doživljenjska misija – ustvariti blender, ki se ne bo nikoli pokvaril. In trajalo dolgo, da je Tom sestavil blender, ki je krepko prekašal ostale blenderje na takratnem tržišču. In lokali ter restavracije so to opazili.

 NAJBOLJ DOVRŠEN BLENDER NA SVETU.

Od tistega trenutka dalje je podjetje samo rastlo in rastlo – skupaj s strastjo, da ustvarjamo najbolj vzdržljive blenderje. In nekje na poti je najmočnejši blender na svetu postal tudi najbolj dovršen. Leta raziskovanja in inovacij so vodila do prvih izumov v industriji blenderjev, kot so posebne posode, primernost za vstavitev pod pult, protihrupna ohišja za manj hrupa, nastavljivi programi in upravljanje z enim samim dotikom. Kakovost, vzdržljivost in visoko tehnološka dovršenost so tisto, zaradi česar so Blendtec blenderji zasloveli po restavracijah, lokalih in smoothie po vsem svetu.

PARTNERSTVO, NA KAREGA SE LAHKO ZANESETE.

Na svoje Blendtec blenderje smo tako zelo ponosni, da to vpliva na celotno delovanje našega podjetja. Tako kot smo skrbni in natancni pri cisto vsakem blenderju, ki ga naredimo v naši tovarni v Utahu, tako skrbimo tudi za naše stranke. Hocemo, da so naše stranke prav tako fascinirane nad svojim Blendtec blenderjem, kot mi, zato jim ponujamo najboljšo garancijo na tržišcu, hkrati s stalnim izboljševanjem in dopolnjevanjem že obstojecih aparatov. Prava moc Blendtec blenderjev sega dalec preko konjskih moci in watt-ov. Blendtec so vse neverjetne stvari, ki jih naši aparati pomagajo doseci v vsakem uspešnem “business”-u.

TOM DICKSON

Ustanovitelj in izumitelj Blendtec-a